Henk Hoedemaekers - Fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Publicaties, cursussen en workshops

Zoekt u een gratis document met fototips of een boek over hoe je kunt leren betere foto's te maken? Wilt u, bijvoorbeeld voor uw personeelsvereniging, een leuke foto-cursus of fotoworkshop laten verzorgen?

kijk dan rechts voor meer informatie.

Publicaties

Het document Tips voor beter fotograferen kunt u downloaden om zelf te lezen en er uw voordeel mee te doen.
Het boek Fotograferen, betere foto's maken kunt u bestellen via internet.
Wat zijn goede foto's en wat moet je weten om goede foto's te kunnen maken? Daarover gaat dit boek. Er wordt met een minimum aan technisch abracadabra uitgelegd wat je allemaal kunt doen om betere foto's te maken. Daarnaast is er een naslaghoofdstuk, waarin de techniek van de camera wordt besproken en waar ook tips in staan voor het kiezen van een camera. Het laatste hoofdstuk bevat  een lijst van veelvoorkomende problemen bij het fotograferen en hoe je die kunt oplossen.
Dit boek wordt gebruikt bij de gelijknamige fotocursus, maar kan ook los worden gebruikt.

Cursussen en workshops

U kunt door mij cursussen of workshops fotografie laten verzorgen, bijvoorbeeld in het kader van een door een personeelsvereniging georganiseerde activiteit. De doelgroep is de beginnende fotoamateur. Bovenstaande publicatie kan daarbij als werkmateriaal dienen, maar voor workshops kan materiaal op maat gemaakt worden. De basiscusus 'Fotograferen, betere foto's maken' kan worden uitgebreid met een onderdeel eenvoudige fotobewerking op de computer (met Photoshop Elements).

Voorbeelden van worshops:

  • Vakantiefotografie

  • Landschapsfotografie

  • Beeldcompositie

  • Audiovisuele presentaties


Neem vrijblijvend contact op over mogelijkheden en prijzen.

 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu